dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Aposta pel futbol inclusiu a Alella

Foto: CF Alella

Foto: CF AlellaApos

Alella obrirà les seves portes al llarg dels pròxims mesos perquè tots els infants amb discapacitats físiques i psíquiques de la comarca puguin fer esport. Dissabte passat, 20 de novembre, la directiva del Club de Futbol Alella i una delegació de la Fundació Johan Cruyff van signar un conveni de col·laboració que vincula les dues entitats per fomentar la pràctica esportiva inclusiva al Maresme.

A partir d’ara, les dues entitats treballaran juntes amb l’objectiu de posar-se a disposició de molts nens i nenes que ara mateix no poden fer esport en un espai de formació i de benestar. Coincidint amb la presentació dels més de 200 jugadors del CF Alella, el Camp de Futbol Municipal va donar el tret de sortida al projecte. L’acte es va obrir amb un petit reconeixement a la figura de Cruyff. Una samarreta del club amb el ’14’ a l’esquena, acompanyada d’una rosa blanca i de l’escut de la Fundació, van presidir la cerimònia.

Des de la directiva ja es treballa per incorporar una persona dins de l’organigrama tècnic que s’encarregui de coordinar i dirigir l’equip inclusiu que el club anirà configurant amb el suport de la Fundació Johan Cruyff.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris