diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arrenca el Nit Bus entre Premià de Dalt i Mataró

Logo: Bus Nit

Logo: Bus Nit

Grup La Pau ha estat l’empresa adjudicatària per oferir el servei públic de transport de nit, denominat Nit Bus, entre Premià de Dalt i la zona d’oci nocturn de Mataró, concretament la discoteca Cocoa, i el trajecte a la inversa.

El servei, que serà totalment gratuït per als seus usuaris ja que l’assumirà íntegrament el consistori premiarenc, es va començar a prestar divendres passat 15 de juliol i s’allargarà fins al pròxim 15 d’octubre durant tots els divendres a la nit. L’objectiu és minimitzar el risc d’accidents de trànsit dels joves del poble maresmenc durant el seu temps d’oci.

El Nit Bus sortirà a les 22.45 h de Premià de Dalt i tindrà dues parades dins del municipi abans de desplaçar-se fins al Cocoa, la discoteca més coneguda del Maresme. L’hora de tornada serà a les 4.30 h des del local, i tots els joves que ho vulguin podran reservar plaça per ambdós trajectes a la web de l’Ajuntament de Premià de Dalt.

Grup La Pau hi destinarà un autocar de 42 places amb un conductor Tècnic en Transport Sanitari (TTS) o Tècnic en Emergències Sanitàries (TES) i un ajudant Tècnic en Transport Sanitari (TTS) o Tècnic en Emergències Sanitàries (TES) amb formació en Suport Vital Bàsic (SVB). Una de les novetats és que el vehicle estarà cardioprotegit amb un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) per a qualsevol urgència. Actualment, i des de principis d’any, la cooperativa badalonina ofereix serveis preventius a la discoteca Cocoa de Mataró.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris