diumenge, 18 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El TCCSP atura l’Acord Marc de menjadors escolars

.

.

Finalment, el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic (TCCSP) ha donat de nou la raó a l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec) en part de les al·legacions presentades per aquesta associació a l’Acord Marc per a la contractació del servei de menjadors escolars al Maresme i el Vallès Oriental. D’aquesta manera, la licitació ha quedat novament aturada i, per les dates que s’ha produït el nou dictamen, el document no s’aplicarà aquest curs, segons assenyalen des d’Acellec.

El mes de juliol de l’any passat, el TCCSP ja havia donat la raó parcialment a Acellec, i Ensenyament es va veure obligat a  reiniciar la tramitació, que es va concretar novament durant el mes de desembre passat. L’Acellec, però, va recórrer l’Acord Marc per segona vegada perquè va considerar que persistien els defectes jurídics i de model educatiu que ja eren presents en el primer document. Ara, el tribunal ha tornat a resoldre de manera favorable a una part dels arguments de l’associació, i el 23 de febrer va fer públic un nou dictamen que obliga a replantejar novament el procediment.

L’Acellec havia presentat les seves al·legacions perquè considera que aquest document no permet a les petites i mitjanes empreses optar a oferir aquest servei, no permet als centres participar en la valoració i elecció de les empreses i no reconeix el caràcter educatiu que té el servei de menjador escolar. També, durant el procés, la FAPAC, diverses organitzacions associatives i grups polítics locals, s’han mostrat contraris al model de l’Acord Marc.

Imatge: YouTube

1 comentari per a “El TCCSP atura l’Acord Marc de menjadors escolars”

  1. […] i PSC) ha valorat positivament la decisió de la Comissió d’Ensenyament de la Generalitat de deixar en suspens l’Acord marc que contemplava canvis en la gestió i contractació d’empreses per a […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per