dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

S’inaugura el primer punt públic de recàrrega ràpida al Maresme

El nou punt de recàrrega

El nou punt de recàrrega

Cabrera de Mar ha inaugurat oficialment el primer punt públic de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics del municipi, ubicat a la plaça de la Fàbrica. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Cabrera de Mar i l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

La nova estació de recàrrega, la primera que s’instal·la al Maresme, permet la càrrega simultània de dos vehicles elèctrics en un temps d’entre 15 i 20 minuts en funció del tipus de bateria i vehicle, un fet que serà de gran utilitat per als vehicles urbans, però també per als que circulen en desplaçaments de llarg recorregut. A més, l’estació és de tipus multifuncional, és a dir, permet la recàrrega de tots els tipus de vehicles elèctrics del mercat.

Aquesta estació de recàrrega, en proves des del passat 28 de setembre, acumulava abans de la inauguració un centenar de recàrregues efectuades a un total de 25 usuaris diferents. La posada en marxa d’aquesta estació reforça l’altre punt públic de recàrrega semirràpida a Cabrera de Mar, tenint en compte que aquest consistori disposa de vehicles elèctrics en la seva flota d’automòbils.

El punt de recàrrega de Cabrera de Mar completa la primera fase de la xarxa de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics de Catalunya, que ha entrat en servei aquest estiu en el marc del Pla d’acció per al desplegament d’infraestructura dels vehicles elèctrics (PIRVEC).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris