diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caldes d’Estrac vol cobrar el deute acumulat a l’Hotel Colón

Hotel Colón | Foto: Arxiu

Hotel Colón | Foto: Arxiu

Durant el ple celebrat el passat 25 de gener, el nou govern de Caldes d’Estrac (ERC-PSC) juntament amb CiU, actualment a l’oposició, van aprovar per unanimitat denegar la pròrroga de la concessió del servei públic municipal de balneari a la plaça de les Barques de Caldes adjudicada a l’empresa mercantil StelGroc. Aquesta denegació es va produir a causa de la reiterada infracció de les obligacions contractuals.

Segons informen fonts del consistori caldenc, el nou govern municipal va convocar el mateix dia el gestor de l’hotel. Dos dies més tard es va celebrar una reunió a l’ajuntament amb ell per iniciar les gestions per reclamar el pagament del deute que, segons informa el mateix consistori, suposen més de 700.000 euros corresponents al cànon i tributs que afecten les instal·lacions. Les mateixes fonts asseguren que aquestes gestions estan en un estat “molt avançat” i el consistori espera tenir-ne notícies “ben aviat”. Actualment, el govern municipal està fent gestions amb advocats, bancs i manté converses amb els gestors de l’Hotel Colón, per regularitzar aquest deute el més aviat possible.

Aquesta concessió havia estat adjudicada el 2002 i el termini finalitzava el pròxim abril, amb possibilitat de pròrroga de 15 anys com a màxim. Davant les diverses infraccions comeses per l’empresa, s’ha obert un expedient municipal disciplinari. A més, les instal·lacions de l’hotel han estat objecte de nombroses inspeccions per part de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, pel seu mal estat i per la deficient gestió del servei que han portat a clausurar-lo en diferents ocasions, segons recorden les mateixes fonts.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris