dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella crea un Consell Municipal d’Infants

Foto: Arxiui

Foto: Arxiui

El ple municipal de l’Ajuntament de Calella va aprovar dilluns passat la creació del Consell Municipal d’Infants. Fonts del consistori calellenc assenyalen que aquesta iniciativa pretén donar veu als infants de la ciutat per tenir en compte la seva opinió en la presa de decisions.

El nou consell estarà format per 35 alumnes de 5è i 6è de Primària de les escoles de Calella, escollits democràticament pels seus companys de classe. Els petits ‘consellers’ es reuniran en comissió mensualment i seran guiats per una dinamitzadora, per discutir i treballar temes propis o els encàrrecs que rebin del plenari.

Foto: Aj. Calella

Foto: Aj. Calella

El Consell Municipal d’Infants serà convocat i presidit per l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i hi participaran els representants de tots els grups municipals. A més, funcionarà com qualsevol altre dels òrgans sectorials o de representació existents a la ciutat.

Amb aquest projecte, Calella s’adhereix a la Xarxa de projectes de participació infantil de la Diputació de Barcelona que, des de l’Àrea d’Educació, dóna suport als membres de la xarxa.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris