diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella estrena nova temporada de cinema amb el Cicle Gaudí

Sala Mozart | Foto: A.C.

Sala Mozart | Foto: A.C.

La Sala Mozart de Calella acull aquest dijous, a les 9 del vespre, l’estrena d’una nova temporada de cinema amb la primera sessió del Cicle Gaudí, un circuit estable de cinema català organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. ‘El rei borni’ és la pel·lícula que donarà el tret de sortida. Dos dels protagonistes del film, Miki Esparbé i Ruth Llopis, seran presents a la projecció.

Aquesta temporada, la Sala Mozart acollirà també les pel·lícules ‘Les combatents’ (29/09, VOS, CineClub), ‘The farewell party’ (26/10, VOS, CineClub), ‘Cerca de tu casa’ (27/10, Cicle Gaudí), ‘La propera pell’ (17/11, Cicle Gaudí), ‘The theory of everything’ (24/11, VOS, CineClub), ‘100 metros’ (15/12, Cicle Gaudí), ‘The Grand Budapest Hotel’ (29/12, VOS, CineClub) i ‘Ebre, el bressol de la batalla’ (en una data per determinar. Les entrades per al públic en general tindran un preu de 4,50 euros i es podran adquirir el mateix dia de la projecció a la Sala Mozart.

'El rei borni'

‘El rei borni’

‘El rei borni’

En David és un policia antiavalots que ha rebentat l’ull d’un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat provoca que aquest manifestant, l’Ignasi, es presenti una nit a casa seva. Així comença una comèdia àcida i molt negra sobre la fragilitat, les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris