dimarts, 12 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Celebren aniversari amb un menú de 250 pessetes

Imatge: santpol.edu.es

Imatge: santpol.edu.es

L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar compleix 50 anys d’història i celebrarà aquest aniversari recreant l’època en què es va fundar, la dècada dels 60. Les persones que ho desitgin es podran adreçar aquest dimecres 27 d’abril a les seves instal·lacions per participar en aquest acte festiu, en un espai ambientat amb la decoració, la música i les tendències d’aquell període.

Concretament, l’Hotel-Escola santpolenc ha organitzat un dinar que recrearà el 1966 – l’any de la seva fundació -, tant pel que fa al menú com al seu preu i a la moneda que es podrà utilitzar per pagar-lo. Els assistents, que hauran de reservar prèviament – amb un màxim de limitat a 50 places -, podran degustar un menú català tradicional i popular d’aquella època. Quant al cost de l’àpat, aquest serà 1,5 euros, és a dir, 250 pessetes ja que els comensals també podran utilitzar l’antiga moneda com a forma de pagament, un gest del centre que pretén reproduir més fidelment aquella època.

Segons expliquen els responsables de l’Hotel-Escola, l’objectiu és donar a conèixer la seva filosofia, de manera que els seus alumnes s’encarregaran de preparar i servir tots els plats. D’altra banda, el dinar se servirà ‘a l’anglesa’, un tipus de servei de taula que es caracteritza perquè el cambrer serveix els comensals a la mateixa taula en cadascun dels plats.

Aquest dinar servirà com a preludi de la resta d’actes que el centre organitzarà per commemorar el seu 50è aniversari.

El menú

Escalivada amb verat escabetxat feta a la llenya, canelons farcits i cansalada, fricandó de vedella amb moixernons i, de postres, pijama

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per