diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Conveni ACA i CCM per la depuradora de Sant Daniel

Imatge: Gencat

Imatge: Gencat

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i el Consell Comarcal del Maresme (CCM) han signat un conveni pel finançament de la gestió i la prestació del servei de sanejament del sistema de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Sant Daniel, al terme municipal de Tordera.

La depuradora, impulsada per l’Ajuntament de Tordera, es troba actualment en fase de construcció. L’equipament permetrà garantir el correcte sanejament de les aigües residuals de la urbanització de Sant Daniel per donar servei a uns 2.500 habitants durant l’estació turística, i gairebé la meitat en època de baixa estacionalitat.

Segons informen fonts de la Generalitat, el conveni signat entre el CCM i l’ACA estableix les condicions en què es durà a terme l’atribució de recursos econòmics per a la gestió de les infraestructures que formen part del sistema de sanejament de Sant Daniel. També, el mateix document defineix les condicions econòmiques per les quals el Consell Comarcal del Maresme pugui assumir les responsabilitats de la seva gestió, i garantir la prestació del servei de sanejament en condicions d’eficiència i sostenibilitat econòmica.

El Consell Comarcal del Maresme, administració competent del sanejament de la comarca, incorpora aquesta nova depuradora a les altres nou que actualment gestiona: l’Alt Maresme Nord, Arenys de Mar, Mataró, Òrrius, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Genís de Palafolls, Sant Pol de Mar, Teià-Maresme Sud i Tordera.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris