diumenge, 18 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Denuncien que un grup organitzat segresta gossos per a baralles il·legals

Imatge: YouTube

Imatge: YouTube

El Col·legi d’Advocats de Mataró ha alertat sobre la presència d’un grup organitzat que es dedica al segrest de gossos a la comarca del Maresme per fer-los participar en baralles il·legals. Aquesta banda es desplaçaria amb una furgoneta de color groc, assaltant a les persones que passegen als seus gossos o entrant als jardins de les cases, d’on sostraurien els animals.

Davant d’aquests robatoris, la Comissió de Dret Animal del Col·legi d’Advocats de Mataró ha recomanat mesures preventives, com ara tenir el gos degudament identificat amb microxip, no deixar-lo sol al carrer ni dins el cotxe mentre es realitza alguna gestió i dur-lo sempre lligat.

La setmana passada, la Policia Local de Canet de Mar va rebre un avís ciutadà alertant que uns individus havien intentat sostreure un gos per utilitzar-lo en baralles clandestines. Aquesta notícia es va escampar ràpidament per les xarxes socials, generant l’alarma entre les entitats animalistes i ciutadania. En cas de patir un robatori, s’han de denunciar els fets immediatament a la comissària dels Mossos d’Esquadra.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per