diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Denuncien un tuit per enaltiment del terrorisme

El tuit polkèmic

El tuit denunciat

L’entitat Drets ha denunciat aquest divendres, davant la Fiscalia Provincial de Barcelona, l’autor d’un tuit que deia textualment que era una pena que el conductor del camió que el passat 4 de juliol va matar 84 persones a Niça no hagués escollit la Ciutadella per “passejar-se”, en clara referència al Parlament de Catalunya.

L’autor d’aquest tuit, que Drets considera denunciable per un presumpte delicte d’odi, discriminació i enaltiment del terrorisme, és Francesc Colomé, ex-candidat del Partit dels Socialistes (PSC) a Arenys de Mar el 2011. Per la seva banda, el PSC d’Arenys de Mar s’ha desmarcat del piulet de Colomé, tot recordant que des de fa mes d’un any no és membre del partit i subratllant que “ell és l’únic responsable de les seves paraules”. Poc després d’haver publicat el seu tuit, el seu autor el va esborrar i va demanar disculpes assegurant que està en contra de qualsevol acte terrorista i qualsevol fet violent.

En la seva denúncia, els membres de Drets consideren que “el clima polític en què es troba immersa Catalunya ha generat certes animadversions” però, afegeixen, que “les legítimes tensions polítiques i el debat democràtic són propis d’una societat evolucionada i no han de ser objecte de retret, sinó tot el contrari”.

 

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris