diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dosrius demana un ajut a la Diputació pels darrers aiguats

El sostre afectat | Foto: Aj.

El sostre afectat | Foto: Aj.

L’Ajuntament de Dosrius ha demanat un ajut de prop de 1.800 euros d’euros a la Diputació de Barcelona pels danys materials ocasionats pels aiguats del passat 12 d’octubre. Segons informen fonts municipals, aquest perjudicis ocasionats requereixen una intervenció ràpida per part de l’ajuntament, tot preservant la integritat i el benestar de les persones. Aquest ajut forma part del Pla d’acció aprovat d’urgència per la Diputació amb l’objectiu de donar suport econòmic, tècnic i material a les contingències causades pels aiguats produïts aquest mes d’octubre al Maresme.

Els ajuts sol·licitats per Dosrius serviran per reparar els danys produïts a la riera de Canyamars en el seu pas pel carrer Esteve Albert. En aquesta zona s’ha acumulat material sorrenc i canyes i, també, es va torçar una barana de les passeres de vianants, amb afectació de l’accessibilitat de persones i de vehicles. També, al carrer Sot de l’Arca es va produir un esvoranc pel corriment de terres a l’entrada de la urbanització de Can Figueres.

Per altra banda, el Pavelló de Canyamars també va patir danys causats pel trencament d’una de les canals de recollida d’aigües pluvials de la coberta que va provocar filtracions d’aigua i l’enfonsament d’una part del cel ras. També va quedar malmès l’aïllament tèrmic, afectant una part de la instal·lació d’il·luminació, de la zona del bar. En aquest cas, però, els danys en aquesta instal·lació municipal estaran coberts per l’assegurança. A banda de les afectacions a la via pública i equipament, les fortes pluges van provocar l’esfondrament de dos murs de parcel·les privades.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris