dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El CF Alella aposta pel futbol inclusiu

Foto: CF Alella

Foto: CF Alella

Aquest dissabte 19 de novembre, a partir de les 7 de la tarda, i aprofitant la presentació oficial dels equips del Club de Futbol Alella, se celebrarà al camp municipal un petit acte d’homenatge a Johan Cruyff. El club alellenc i la Fundació Johan Cruyff han tancat un acord per treballar plegats en la difusió i evolució de l’esport inclusiu a la comarca del Maresme, signant un conveni de col·laboració per crear un equip de futbol per a nens i nenes amb discapacitats físiques i psíquiques dins de l’estructura de l’entitat.

Representants de la Fundació Johan Cruyff assistiran a l’acte organitzat per l’equip maresmenc que servirà per presentar de forma oficial el projecte d’equip inclusiu que començarà a configurar el club treballant al costat dels professionals de la fundació. Es tracta d’un equip obert a tots els nens i nenes del Maresme. Amb aquesta iniciativa, que seria la primera en futbol convencional a la comarca, el club alellenc es converteix en el tercer club maresmenc que aposta pel futbol inclusiu, després del Racing Pineda de Mar i del Futsal Vilassar de Mar (futbol sala).

L’acte serà conduït pel mag David Stromboli i comptarà entre altres amb els representants del club alellenc, la coordinadora de projectes de la Fundació Johan Cruyff, Esther Eroles, l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, i l’assistència del delegat del Maresme de la Federació Catalana de Futbol, Antonio Jiménez, que es desplaçarà fins al Camp de Futbol Municipal per segellar el compromís adquirit pel CF Alella amb la campanya ‘Prou violència al futbol’.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris