divendres, 20 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Festimatge inaugura les mostres fotogràfiques

Inauguració de la mostra | Vicens Tomàs

Inauguració de les mostres fotogràfiques

Calella va inaugurar divendres passat l’edició del Festimatge 2016 que, enguany, se celebra de l’1 al 24 d’abril. Durant aquest període l’Ajuntament Vell acollirà una de les mostres destacades d’aquest any, ‘Foto-Film Calella, 50 anys creant imatges‘ dedicada al mig segle d’història de l’entitat organitzadora.

Per altra banda, la Sala polivalent de la Fàbrica Llobet ha inaugurat també del 3 al 24 d’abril les mostres següents: ’40 Trofeu Torretes de Fotografia (Selecció d’obres premiades), ‘Uneak’ (Instants) d’Asier Garagarza, ‘Almario Silente’ de Juan Pedro Trejo, ‘Poker de presons’ de Danny Gibert, ‘Boires’ de Diego Pedra Benzal , ‘Vides rurals’ de José Beut, ‘India, amar es comprender la diferencia’ de Miguel Parreño, ‘Marletgrafies’ de Joan Marlet i Civil, ‘Antològica’ de Joan Pastor, ‘Anonimus…’ de Manuel Jesus Pineda, ‘L’Alchimie du sel’ (L’alquímia de la sal) d’Alain Colombaud, i ‘Solitudes’ de Miguel Cabezas.

.

.

També s’exposen les mostres ‘Canet Rock’ del malgratenc Vicens Tomàs, ‘Estels, ermites i esglasioles del Montnegre i el Corredor’ de Mariano Pagès, ‘Hardcore-Punk’ de Pere G. Egby, ‘Paysage-Nature’ de Michel Wayer, ‘Del caos al laberinto’ de Koldo Badillo, ‘Runes oblidades’ / ‘Forgotten ruins’ de Manel Clemente , ‘Nindas – Níndulas’ de Federic Garrido, ‘Som la nostra obra!’ de l’Institut Euclides de Pineda.

Del 3 al 24 d’abril, la Sala polivalent Fàbrica Llobet obrirà els dijous i divendres, de 17 a 21.30 h.; caps de setmana i festius de 11 a 14 h. i de 17 a 21.30 h. L’accés és lliure.

.

.

A més, fins el proper 24 d’abril, el Festimatge aplegarà els tres certàmens habituals relacionats amb la imatge: la 43a edició la Trobada Internacional de Cinema 9,5 mm, la 40a edició del Trofeu Torretes de Fotografia i la 22a edició Trofeu Torretes de Curtmetratges.

Fotos: Vicens Tomàs

Més informació: Programació del Festimatge 2016

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per