diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme és la comarca catalana més florida

Fotos: Vilassar de Dalt

Fotos: Vilassar de Dalt

Vilassar de Dalt s’acaba d’incorporar al moviment Viles Florides, que ja suma 90 municipis a tota Catalunya, una catorzena dels quals de la comarca del Maresme. A hores d’ara ja hi ha més de 270 llars i espais públics al llarg de tot el territori amb aquest distintiu.

A partir d’aquesta incorporació, el consistori de Vilassar de Dalt té com objectiu la millora del municipi, creant espais públics on la presència de flors i plantes dignifiquin l’espai del vianant, les places, els carrers i l’entorn dels seus habitants. És per aquest motiu que la vila ja forma part del projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

.

.

Amb Vilassar de Dalt ja són 14 els municipis maresmencs que compten amb la distinció Vila Florida: Alella, Argentona, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Santa Susanna, Tordera i Vilassar de Mar, esdevenint la comarca catalana amb més municipis florits.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris