diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El port d’Arenys estrena nou servei d’aparcament

L'aparcament | Foto: gencat

Una de les zones de l’aparcament | Foto: Gencat

El port d’Arenys de Mar posa en marxa aquest dissabte 30 d’abril un nou servei d’aparcaments, amb un doble sistema de gestió: un estacionament controlat i un altre sense control d’accés, que comptaran amb una tarifa única i un horari homogeni. L’empresa adjudicatària de la gestió, Opciones Viales, ha acabat les obres d’adequació de les zones d’estacionament amb la instal·lació de nous sistemes de control, nova maquinària i senyalització i ha pintat les places.

Ports de la Generalitat ha arribat a un acord amb l’Ajuntament d’Arenys de Mar per a mantenir un centenar de places al vial de ponent per als veïns del municipi i que serà gestionat pel propi consistori. Aquest servei es gestionarà en règim de gratuïtat per als residents, amb la condició que estiguin al corrent de pagament de l’impost de circulació. També, els vehicles per a persones amb mobilitat reduïda i les motocicletes quedaran exempts de pagament, sempre i quan estacionin en els espais habilitats.

Per altra banda, l’aparcament de la dàrsena pesquera i la zona d’estacionament de la Picòrdia continuaran sent en règim tancat, amb control d’accessos i vigilància, la mateixa tarifa que a la resta del port, i seran de pagament 24 hores.

Les tarifes

Tarifa: 0,025 €/minut
Tarifa màxima diària: 10 €
Abonament mensual: 40 €

El sistema de gestió dels aparcaments de règim obert situats a les zones del Portinyol, Mont-Calvari i el vial de Ribera seran diferents segons la temporada, amb les tarifes següents:

Temporada baixa (16 setembre a 14 de juny)

Pagament solament els caps de setmana i els festius de 9 a 20 hores
Tarifa: 0,025 €/minut
Tarifa màxima diària: 10 €

Temporada alta (15 de juny a 15 de setembre)

Pagament tots els dies, de 9 a 22 hores
Tarifa: 0,025 €/minut
Tarifa màxima diària: 10 €

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris