diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El PSC Maresme dóna ‘ple suport’ a Sánchez

Pedro Sánchez

Pedro Sánchez

La comissió executiva del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) del Maresme han donat el seu “ple suport” al Grup Parlamentari Socialista al Congrés dels Diputats i al Secretari General del PSOE al capdavant, Pedro Sánchez. A través d’un comunicat, els socialistes maresmencs defensen la ferma determinació de Sánchez de “no donar suport actiu ni passiu a un Govern del Partit Popular (PP), ni a les polítiques que aquest representa”. A més, també recolzen la seva iniciativa per explorar majories alternatives de canvi.

Per altra banda, també s’han mostrat favorables a donar veu a la militància socialista a través d’un procediment d’elecció del Secretari o Secretària General, i de la celebració del 39è Congrés Federal socialista, per tal que aquests siguin els que decideixin el futur polític de l’organització, un criteri que des de fa anys defensa la Federació del PSC Maresme.

Per últim, els socialistes maresmencs han fet una crida als seus votants i simpatitzants per tal d’afiliar-se al PSC – o al PSOE si viu fora de Catalunya – amb l’objectiu “d’apuntalar la posició de fermesa davant el PP i d’impulsar la renovació interna de tots dos Partits”, conclouen.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris