diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El retorn de Quaderns de la Font del Cargol

Can Vallerià | Foto: Facebook

Can Vallerià | Foto: Facebook

El segell editorial Quaderns de la Font del Cargol (QFC), nascut a finals dels 70 de la mà de l’escriptor de Premià de Dalt Valerià Pujol, tornarà a les llibreries la pròxima primavera. Aquest segell va donar a conèixer els joves escriptors maresmencs dels anys 80. Ara, alguns dels membres que el van acompanyar en aquella època, juntament amb la plataforma Can Vallerià, han decidit refundar l’editorial per tornar a donar sortida a obres d’autors de la comarca.

Quaderns de la Font del Cargol formarà part de N9u Grup EditorialCossetània Edicions, Angle, Eumo –, el primer grup editor en català. El segell iniciarà aquesta nova etapa amb un recull antològic i un assaig dels 25 títols i autors de la primera etapa (1979 i 1984). L’editorial ha avançat que el segon títol serà ‘La música i nosaltres’, un text entre la crònica i l’assaig del premi Sant Jordi i Nacional de Cultura, Vicenç Pagès i Jordà. Per altra banda, la seu de Can Vallerià, situada al Passeig Coromina 32 de Premià de Dalt, acollirà el proper diumenge 6 de març, a les 12.30 h, la presentació de la segona època de la col·lecció.

1 comentari per a “El retorn de Quaderns de la Font del Cargol”

  1. […] Cargol (QFC), nascut a finals dels 70 de la mà de l’escriptor de Premià de Dalt Valerià Pujol, tornarà a les llibreries la pròxima primavera. Cal felicitar els impulsors d’aquesta segona etapa de la […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris