divendres, 23 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els retards a la R1 tenen quatre punts negres al Maresme

Font: TV3

Els quatre punts negres al Maresme | Font: TV3

La línia R1 de Rodalies de Renfe compta amb quatre punts negres per retards ferroviaris a la comarca del Maresme, segons un estudi elaborat per TV3 que inclou un total de 126 punts negres a Catalunya.

Segons el mapa interactiu preparat per Televisió de Catalunya, a la R1, al seu pas per Calella, una rectificació del revolt provoca que els trens redueixin la seva velocitat de 110 a 30 quilòmetres per hora. Al seu pas per Sant Pol, el traçat de la via fa els tren hagin de baixar la velocitat de 110 a 50 quilòmetres hora. També al Maresme Nord, concretament a Pineda, hi ha un retard d’un minut pel reforç en el quadre de velocitats màximes. Finalment, el tram entre Premià de Mar i Vilassar de Mar, un fet puntual, les obres de construcció d’un pas soterrat, provoca que els trens hagin de baixar dels 140 a 30 quilòmetres per hora.

Segons l’informa de TV3, la principal causa dels retards ‘crònics’ ferroviaris a Catalunya són les limitacions temporals de velocitat, incidències, en principi temporals, pendents de resolució per part d’Adif.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per