diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ERC Maresme: ‘El Consell Comarcal no és ni serà mai un botí’

Foto: ERC Maresme

Foto: ERC Maresme

En una Roda de premsa celebrada ahir dijous, a la tarda, Mònica Palacín (ERC), va manifestar que per al partit republicà “el Consell Comarcal no és ni serà mai botí”, “ni moneda de canvi”.  Palacín va fer aquestes contundents declaracions després que dimecres passat, 19 d’octubre, el president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez (PDECat), retirés les responsabilitats de govern als nou consellers d’ERC. Amb l’expulsió dels republicans s’ha trencat el pacte de govern que van establir al juliol del 2015 ERC, CiU (PDECat) i PSC, i, ara, aquestes dues darreres forces continuaran governant en solitari.

La presidenta de la Federació Comarcal del Maresme, acompanyada per alcaldes, regidors, consellers comarcals, membres de la permanent comarcal, així com també pels vicesecretaris generals d’ERC, Isaac Peraire i Eduard López, va defensar l’autonomia local i va assegurar que el partit republicà ha mantingut sempre respecte pel pacte signat. També va manifestar el malestar de la Federació Comarcal per “les formes” dutes a terme per expulsar ERC del govern comarcal, tot recordant que van ser la primera força política al Maresme.

Per últim, Mònica Palacín va assegurar que ERC continuarà treballant pel benestar dels maresmencs i que els 14 alcaldes republicans de la comarca continuaran fent sentir la seva veu al Consell d’Alcaldes.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris