dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Es manté l’alerta pel fort onatge

Foto: Arxiu

Foto: Arxiu

Protecció Civil de la Generalitat manté activada aquest dimecres l’Alerta del Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya (Inuncat) pel fort onatge. Segons les previsions, l’alerta ha de continuar a tot el litoral de Barcelona i de Girona al llarg del dia d’avui i quedarà restringit demà, dijous, a l’Empordà.

Fins a les 12 del migdia d’aquest dimecres, el telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut 217 trucades per 143 incidents relacionats amb el temporal d’aigua, vent i mala mar que està afectant Catalunya els darrers dies. La majoria d’aquestes trucades es corresponen amb incidències a la zona del Maresme i del Barcelonès. Es mantenen les mesures preventives desplegades pels serveis de protecció civil municipals al litoral per evitar incidents.

A través d’un comunicat, Protecció Civil de la Generalitat ha demanat extremar les precaucions al front marítim durant tot el dia d’avui i de demà a causa de l’onatge, que es mantindrà en especial a les comarques del nord de Barcelona i de Girona. En aquest sentit, es demana prudència encara que no hi hagi indicis de perillositat i tenir molta cura a les zones portuàries, espigons i en les activitats que es realitzin prop de la costa.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris