diumenge, 18 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Josep Pastó, reelegit president de Flor i Planta

Josep Pastó | Foto:

Josep Pastó | Foto: Mercat de Flor i Planta

La nova Junta Rectora del mercat de Vilassar de Mar ha escollit de nou el soci Josep Pastó com a president. A aquesta Junta, sorgida dels resultats de les eleccions celebrades el passat 17 de febrer, s’hi incorporen Montse Gel, Fina Ribas i Toni Andrés, així com Sito Vilarrubla, que se sumen a la resta de representants que provenien de les anteriors eleccions.

Josep Pastó és un horticultor de Tiana de llarga trajectòria i molta experiència al sector. Des de setembre de 2014 ja exercia de president del Mercat, i ara, un cop reelegit, seguirà al capdavant del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya.

El president i el seu equip s’han marcat com a objectiu el reactivar un sector molt tocat per la crisi i els canvis en els hàbits de compra i consum. En aquest sentit, volen desenvolupar accions comercials per estimular la venda de flor i planta tant als mercats locals com al Sud de França, i treballar per a refermar el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya com el principal mercat en origen del sud d’Europa i centre del clúster ornamental de la comarca del Maresme.

Per altra banda, com a president del Mercat de Flor, Josep Pastó assumirà també la presidència de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), impulsora del moviment Viles Florides.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per