diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Arts d’Estiu bat rècords i supera els 11.000 espectadors

.

.

La sisena edició d’Arts d’Estiu Costa Barcelona, que s’ha celebrat a Pineda de Mar del 15 de juliol al 26 d’agost, ha comptat amb més d’11.000 assistents, un 22% més que en la passada edició, xifra rècord en els seus sis anys d’història.

El festival maresmenc, que ha tingut una ocupació mitjana del 85%, ha exhaurit totes les entrades de tres dels vuit concerts programats: Miguel Bosé, que va presentar l’Amo Tour’ amb un show de gran format i amb un espectacular desplegament visual, Antonio Orozco, amb rècord d’assistents amb més de 2.500 persones, i Niña Pastori, que va presentar el seu nou treball, ‘Ámame como soy’.

.

.

A més, el festival, amb un pressupost de 310.000 euros, també ha comptat amb el directe de Sopa de Cabra, amb un dels deu concerts –l’únic al Maresme- que la banda ha fet per celebrar el seu retorn als escenaris; Manel, que va presentar el seu aclamat quart àlbum ‘Jo Competeixo’; Ainhoa Arteta, amb un recital líric acompanyada del prestigiós pianista italià Marco Evangelisti; Mag Lari, que va reunir a un públic familiar; i Luis Piedrahita, que va posar el toc d’humor amb el monòleg ‘Stand Up Comedy’.

També, la sisena edició del festival ha comptat amb millores tècniques per assegurar una major comoditat a l’espectador; major amplitud de l’escenari i una reestructuració de l’espai per assegurar una millor visibilitat. Com a novetat. el festival maresmenc ha celebrat alguns dels concerts de peu dret, la qual cosa ha permès augmentar l’aforament. A més, el festival ha incorporat un nou espai gastronòmic amb una àmplia oferta de food trucks.

.

.

L’organització de l’Arts d’Estiu Costa Barcelona ha apostat novament per una programació artística de qualitat i variada amb l’objectiu d’oferir espectacles per a tots els públics i edats en un ambient proper i familiar. A més, el festival es manté fidel als seus principis i continua apostant per un preu accessible de les entrades. L’organització de festival ha agraït un any més el suport rebut i ja treballa per a la propera edició.

Fotos: Vicens Tomàs

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris