diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les 36 famílies desallotjades per l’explosió a Premià de Mar troben habitatge

Treballs al bloc afectat | Foto: A.P.M.

Treballs al bloc afectat | Foto: A.P.M.

Les tres darreres famílies que van ser desallotjades del bloc de pisos afectat per l’explosió del passat 18 de setembre a Premià de Mar i que encara no havien trobat habitatge, han rebut aquesta setmana les claus dels seus nous habitatges temporals en règim de lloguer social.

Aquest dilluns ha fet un mes exacte de la deflagració que va tenir lloc a l’edifici de la Gran Via 194-196, amb un resultat de dues víctimes mortals i 16 persones ferides de diversa consideració. Les causes del sinistre encara es desconeixen i, a hores d’ara, hi ha una investigació oberta que es troba sota secret de sumari.

A causa de l’explosió, un total de 82 persones – 36 famílies – que vivien a l’esmentat bloc de pisos i dels dos edificis contigus continuen sense poder tornar a casa. Segons informen fonts municipals, l’edifici on es va produir l’explosió presenta danys estructurals i els operaris l’estan apuntalant per garantir la seguretat abans de començar els treballs de reparació. Les mateixes fonts han informat, però, que els altres dos edificis es van desallotjar per precaució no presenten danys estructurals.

A data d’avui, diversos serveis del consistori premiarenc continuen oferint atenció psicològica i jurídica a les persones afectades pel sinistre. També, diverses administracions, empreses i entitats han ofert la seva col·laboració a l’Ajuntament.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris