diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les ‘Sintonías’ de Marinah i Chicuelo al NEC

.

.

Marinah i Chicuelo van presentar el passat 12 d’agost a l’escenari del Far de Calella el treball ‘Sintonías’, en el marc de les Nits d’Estiu de Calella (NEC). La cantant Marinah, ex del grup Ojos de brujo, que va començar la seva carrera en solitari a finals del 2013; i Juan Ignacio Gómez Gorjón, Chicuelo, de llarga i prestigiosa trajectòria com a guitarrista, compositor, director i productor musical, van estrenar junts el seu treball ‘Sintonías’.

A ‘Sintonías’, Marinah i Chicuelo treballen com a punt de partida amb la rumba. A partir d’aquí s’inicia un passeig que inclou tradició i modernitat amb un ventall de propostes que invoquen sentiments i reflexions en el seu recorregut, amb Carlos Sarduy, a la trompeta i teclat; Javi Martín, al baix; i David Domínguez, a la percussió.

.

.

Tots junts i en ‘Sintonías’ resulta un treball acurat, ple d’improvisacions detallistes que transmet des de l’escenari la complicitat musical i personal del grup, compartint-la amb el públic en un acte d’espontaneïtat natural. La qualitat dels músics acompanyants, la  frescor i simpatia que la Marinah sap encomanar i l’energia i sensibilitat del Chicuelo, van fer de la nit una festa en perfecta “sintonia”.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

El concert en imatges

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris