diumenge, 18 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat Acull amb ‘La revolució del riure’

.

.

La Plataforma Malgrat Acull ha iniciat un projecte de col·laboració amb l’ONG Pallassos Sense fronteres. Des de l’entitat malgratenca creuen important fer un treball de sensibilització amb els alumnes de les diferents escoles de Malgrat de Mar vers la figura de les persones refugiades: copsar la seva realitat, les causes que els porten a deixar el seu país i tot el què comporta.

.

.

Per tal d’ajudar a aquest treball de sensibilització, des del passat dia 22 fins el proper 28 de febrer hi ha instal·lada a la Capella de l’Antic Hospital l’exposició titulada ‘La revolució del riure‘. En ella, els visitants podran veure fotografies de diferents campanyes que Pallassos Sense Fronteres ha realitzat arreu del món. L’organització recorda que aquesta iniciativa es fa sempre amb el propòsit de treure un somriure als infants que estan passant per dures condicions de vida.

.

.

Des de dilluns passat fins el proper divendres 26 de febrer, i dins l’horari escolar, l’espai està reservat per a les escoles de Malgrat. Durant la visita la Victòria Alcaraz – Vicky -, pallassa i membre de Pallassos Sense Fronteres, està acompanyant els alumnes i els respon les seves preguntes. Segons ens informen fonts de Malgrat Acull, la pallassa Vicky i els alumnes gaudeixen junts d’una experiència engrescadora que, tot i fent riure, sap crear una situació que es viuen a moltes parts del món que estan en conflicte constant, i on els infants en són principal víctimes.

.

.

Després del treball de sensibilització, s’activarà una campanya ‘A Malgrat ens podem el nas pels Pallassos sense Fronteres’ per recollir diners per col·laborar amb l’ONG Pallassos Sense Fronteres. Aquesta campanya consisteix en la compra d’un nas de pallasso que costarà 2 euros, i que els nens i nenes de les escoles podran adquirir de manera voluntària.

Per altra banda, el dissabte 27 i diumenge 28 de febrer, l’exposició estarà oberta a tothom de 10 del matí a les 13 hores de migdia, i de 5 de la tarda a les 8 del vespre, a la capella de l’Antic Hospital de Malgrat de Mar.

Fotos: Vicens Tomàs

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per