diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat de Mar ja és Vila Florida

Foto: Aj. Malgrat

Foto: Aj. Malgrat

Malgrat de Mar s’ha incorporat al projecte Viles Florides. Aquesta iniciativa que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Malgrat Turisme S.L., amb la col·laboració amb la Regidoria d’Obra Pública i Serveis, va presentar un projecte de la gestió dels espais verds de Malgrat i, també, un reportatge fotogràfic. Ara la CHOC ha anunciat que el municipi ha obtingut la distinció. Així, entre el 18 d’abril i el 20 de juny, un jurat visitarà Malgrat per valorar i atorgar un reconeixement en forma de ‘Flors d’Honor’. També, uns cartells ubicat a les entrades i sortides del municipi acreditaran Malgrat com a Vila Florida, .

Amb aquest ja són 13 els municipis del Maresme amb la distinció Vila Florida: Alella, Argentona, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Santa Susanna, Tordera, Vilassar de Mar i el darrer en incorporar-se, Malgrat de Mar.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris