divendres, 23 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Milloraran la C-31 entre Sant Adrià i Montgat

Imatge: S.V.

Imatge: S.V.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha tret a licitació aquesta setmana la redacció del projecte constructiu de les obres de reforç i millora del ferm de 7,2 quilòmetres a l’autopista C-31, en el tram comprès entre Sant Adrià de Besòs, Badalona i Montgat. Segons informen fonts del departament, aquesta actuació permetrà millorar la seguretat viària així com disminuir l’impacte acústic que té aquesta via al seu pas per Badalona.

El tram on s’actuarà s’inicia al límit entre Barcelona i Sant Adrià, i finalitza a l’enllaç de sortida de la C-31 cap a la carretera N-II, al terme municipal de Montgat, passant per Badalona. La principal actuació inclosa en el projecte és el reasfaltatge d’aquest tram, on el ferm està desgastat pel pas del temps i del trànsit i presenta ondulacions en alguns punts. Les mateixes fonts han remarcat que el nou paviment serà de tipus fonoreductor, per disminuir l’impacte sonor produït pel pas de vehicles.

Font: G.C.

Font: G.C.

El projecte concretarà també les obres complementàries de drenatge, senyalització i seguretat viària necessàries per a millorar l’estat de conservació de la carretera i afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. Finalment, estudiarà possibles solucions tècniques per afavorir la fluïdesa de la circulació en aquesta via, que té un trànsit intens, de més de 73.000 vehicles diaris de mitjana. Es preveu que el projecte estigui redactat al llarg de l’any vinent, per poder executar les obres posteriorment. Aquestes actuacions tenen un pressupost d’uns 3,5 milions d’euros.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per