dissabte, 19 de octubre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Milloren la xarxa de baixa tensió al nucli antic de Mataró

electrica_

.

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma d’un centre de transformació al nucli antic de Mataró, i ha ampliat la xarxa de baixa tensió en el municipi maresmenc. Segons informen fonts de la companyia elèctrica, l’actuació ha consistit a derivar els clients d’aquesta instal·lació – que ara quedarà fora de servei – a un altre centre de transformació ja existent, situat a pocs metres de l’anterior. Com a resultat dels treballs, s’han instal·lat tres línies noves de baixa tensió que connecten els clients amb aquesta nova ubicació. Segons Endesa, aquesta reforma representa una millora tant tecnològica com en la qualitat i continuïtat del servei als veïns que s’alimenten d’aquesta instal·lació a la part antiga del municipi.

L’antic centre de transformació constava d’un sol transformador i s’ubicava a Ronda Cervantes amb cantonada Camí Ral. La instal·lació on ara s’alimentaran els clients que en depenien és un altre centre de transformació, ja operatiu, ubicat a pocs metres d’aquest, també a Ronda Cervantes. L’actuació, ha implicat instal·lar tres noves línies de baixa tensió per connectar els clients a la nova instal·lació. A part de la nova estesa de cables, també s’ha instal·lat un nou quadre de baixa tensió per comandar, mesurar, regular i protegir els circuits elèctrics juntament amb les connexions corresponents.

Aquesta actuació, en la qual la Companyia hi ha invertit uns 15.000 euros, forma part del pla de reformes de les instal·lacions d’Endesa a la comarca del Maresme, amb l’objectiu de millorar la qualitat i continuïtat del servei elèctric a la zona a través de l’actualització i el manteniment de la infraestructura elèctrica.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per