dijous, 23 de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Minut de silenci per l’explosió mortal a Premià de Mar

Foto: @jordi_bravo

Foto: @jordi_bravo

L’Ajuntament de Premià de Mar ha convocat aquest dilluns, a les 8 del vespre, un minut de silenci a la plaça de l’Ajuntament com a mostra de condol per l’explosió que va tenir lloc aquest diumenge en un un habitatge de la Gran Via. La deflagració va causar la mort d’una dona i 17 persones ferides. El mateix diumenge el consistori va decretar tres dies de dol oficial. A hores d’ara, encara hi ha hospitalitzades quatre persones. Segons informa el Departament de Salut, tres dels ferits continuen en estat greu, mentre que el quart està en estat lleu i podria rebre l’alta aquest mateix dilluns.

Durant el dia d’avui s’ha ofert des del Centre Cívic atenció social, psicològica i jurídica a les persones afectades. També, a les persones que ho necessitin  se’ls facilitarà menjar, allotjament, roba i material de primera necessitat. La passada nit, l’Ajuntament va facilitar allotjament a dues persones, tot i que n’hi ha hagut vàries més – prop d’una cinquantena – que no han pogut tornar a casa, però han preferit allotjar-se casa de familiars o amics.

Imatge: Bombers

Imatge: Bombers

Per altra banda, els tècnics estan treballant en la valoració de l’estat de l’edifici on es va produir l’explosió per poder saber quin és el grau d’afectació. Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes de la deflagració, i la principal hipòtesi amb la qual es treballa és que es tracta d’una explosió de gas.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris