diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Moció de censura a Caldes d’Estrac

Aj. Caldes d'Estrac | caldetes.cat

Ajuntament de Caldes d’Estrac

Els grups municipals d’ERC i del PSC de Caldes d’Estrac, actualment a l’oposició, han avançat a través d’un comunicat conjunt que presentaran una moció de censura contra l’actual alcalde, Joaquim Arnó (CiU).

Els dos grups d’esquerres denuncien que l’actual equip de govern, que governa en minoria, presenta “tots els tics” que “en molts casos atorguen les majories absolutes”, i l’acusen “d’opacitat, manipulació, prepotència, poca honestedat, manca de transparència i gestió deficient”. Tant ERC com el PSC afegeixen que es veuen impossibilitats de dur a terme la seva tasca “amb les condicions i el respecte que mereix una oposició”, tot recordant que es troben en majoria i que, en el seu moment, van cedir l’alcaldia a l’actual equip de govern en ser la força més votada.

Joaquim Arnó

Joaquim Arnó

Els dos grups anuncien també que “després d’observar el tarannà de l’equip de govern a més de conèixer la delicada situació econòmica” del municipi, “no fer un pas endavant suposaria una actitud absolutament irresponsable”. En aquest sentit, els quatre regidors d’ERC i els dos regidors del PSC a Caldes d’Estrac presenten aquest 12 de gener l’esmentada moció de censura contra l’alcalde perquè sigui sotmesa a votació del Ple de l’Ajuntament que, segons avancen, hauria de quedar convocat automàticament el dissabte 23 de gener, a les 12h del migdia.

Fotos: caldetes.cat

2 comentaris per a “Moció de censura a Caldes d’Estrac”

 1. Visc a Barcelona,pero estiueixo a Caldes d´Estrac des de que era ben petit.Conec a l´alclde des de que era ben jove i sempre l´he vist un noi bastant honrat.
  En quan governava el PSC-PSOE a Clades d´Estrac,al bulletí informatiu del poble sempre posava la opinió només del partit que governava a l´Ajuntament.
  Doncs bé,des de que governa el Sr.Arnó,al lloc on posa l´opinió no solament está la del partit que governa a l´Ajunatament,sino qui esta a l´oposició.O sigui quan va començar a governar el Sr.Arnó,apareixia l´opinió dels grups municipals de CIU i del PSC i no d´un sol.
  D´una altra banda,el Sr.Arnó ha fet coses molt possitives per a la població de Caldes d´Estrac,com col.oocar paruímetres perqué el que vinguin de fora de la població PAGUIN,(els veïns están excemtps).Va inagurar el parquin amb plaques fotovoltaiques,etc.
  Jo crec que la ¨senyora¨ Pou des de que el seu grup d´ERC a l´Ajuntament de Caldes d´Estrac vá ser la segona força política a les últimes eleccions municipals,está molt ¨ansiosa de arribar a l´alcaldia a qualsevol preu i per això s´ha agafat com una paparra als dos regidors del PSC per fer fora al Sr.Arnó.Si en el suposat que la ¨senyora¨Pou aconsegueixi arribar a l´alcaldia,ja veurem com anirá el poble.
  P.D.A l´oposició es molt fàcil CRITICAR,però en quan s´està al poder ja es una altra cosa.

 2. Qualsevol mentida o difamació es bona com per fer fora a un alcalde escollit demcràticament.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris