diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Neix el nou Hotel Arrey Alella

Foto: Hotel Arrey Alella

Foto: Hotel Arrey Alella

Alella ha acollit aquest dijous la presentació del nou establiment del Grupo Arrey Hotels, situat a l’antiga seu de les Caves Signat del municipi maresmenc. Durant la roda de premsa, el president i director del Grupo Arrey Hotels, Manuel Arrey, ha dit que l’objectiu del grup és convertir l’establiment “en el millor hotel del Maresme”. Després de 35 anys de trajectòria empresarial al Brasil, on el grup ja té set establiments hotelers, el grup ha començat a invertir a Espanya.

Arrey, que ha estat acompanyat per l’alcalde alellenc, Andreu Francisco, ha destacat com a motius per escollir Alella la proximitat del municipi amb Barcelona, el fet de ser una “ciutat de categoria” i la possibilitat de comptar amb un edifici únic: Can Balcells, una torre de finals del s. XIX que, antigament, va ser la seu de les Caves Signat i avui dia està catalogada com a patrimoni arquitectònic del municipi.

.

.

Per altra banda, els promotors de l’Hotel Arrey Alella pretenen aprofitar el llegat vitivinícola de la zona i la popularitat de la DO Alella per tal de potenciar el model enoturístic del negoci. En aquest sentit, les antigues caves subterrànies del recinte han estat rehabilitades per convertir-les en sales d’esdeveniments i, en un futur proper, l’hotel produirà el seu propi cava: el “Maria Oliver”, batejat així en honor a la mare del propietari.

L’Hotel Arrey Alella, amb 37 habitacions, compta amb un restaurant obert al públic i espais per organitzar esdeveniments i activitats empresarials. El nou establiment de quatre estrelles ha suposat una inversió de 4,5 milions d’euros i la creació de 15 nous llocs de treball directes.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris