dissabte, 24 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nit de l’Esport a Sant Pol de Mar

.

.

Dissabte passat es va celebrar la Nit de l’Esport al Parc del Litoral de Sant Pol . L’acte, organitzat per l’Ajuntament del poble, va comptar amb la presència de la pràctica totalitat del consistori i al que van estar convidats els següents clubs: At Club Sant Pol (Fútbol), Club Bàsquet Sant Pol 07, Club Petanca Sant Pol, Club Nàutic Sant Pol de Mar i Club Tennis Sant Pol. Durant la cerimònia es van entregar premis als esportistes i clubs que van destacar a les seves facetes esportives.

Incomprensiblement no va estar convidat al acte el Club de Tennis la Riera, entitat esportiva fundada a l’any 1976, adscrita a la Federació Catalana de Tennis i que fomenta la pràctica de diferents modalitats esportives com el tennis, pàdel, frontennis, natació, futbito , bàsquet, etc.

Des d’aquí vull denunciar la política d’aquest Ajuntament, i de la seva alcaldessa Garrido, de voler fer diferències entre santpolencs bons i dolents, marginant les entitats considerades de gent de fora del poble.

Sóc soci del Club la Riera i del Club Nàutic de Sant Pol de Mar. Els meus fills són sisena generació d’estiuejants d’aquesta vila. És molt trist que des de l’Ajuntament es fomentin unes picabaralles del passat que haurien d’estar més que superades.

Jorge Cirera Oller | Sant Pol de Mar

Imatge: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per