dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nou premi internacional per a la websèrie mataronina ‘Genesis 88’

Els guardonats, recollint el premi

Els guardonats, recollint el premi

La websèrie ‘Genesis 88’, produïda el 2015 pel Grup de Cinema Fata Morgana de Mataró, ha guanyat el premi a la millor websèrie categoria drama en el SOFLO WEB FEST 2016, festival de websèries del Sud de Florida, on competia amb vuit websèries més d’arreu del món. La cerimònia de lliurament del premi es va efectuar el dissabte 3 de desembre de 2016 al Little Haiti Cultural Center de Miami, i el van recollir Franc Sellers com a director, Xavier Abad, director de fotografia i Jordi París, actor i productor.

.

.

Des de la seva estrena el 16 de maig de 2015 aquesta websèrie mataronina, ha recollit un èxit darrere altre. El 4 d’octubre de 2015 va guanyar el premi “Millor Websèrie Llatina categoria Drama” al LATINO WEB FEST, a Miami, l’any que va ser distingida amb el TOP 100 de les millors websèries del 2015. El passat 24 d’abril de 2016 va guanyar el guardó “Millor Fotografia categoria Drama” en el LAWEBFEST, Festival Internacional de Websèries de Los Angeles, a Hollywood.

D’altra banda, el passat mes de juny el grup va començar a rodar la segona temporada de la sèrie, vist els èxits de la primera, que preveu ser més emocionant i treballada que la primera temporada, aprofitant l’experiència acumulada pel grup.

Ara, l’equip assaboreix aquest nou èxit mentrestant completa el rodatge d’aquesta segona aventura de ‘Genesis 88’.

Sinopsis de ‘Genesis 88’.

El 1988, l’empresa Eu-Gen (European Genetic System) associada amb un consorci espacial internacional realitza un experiment secret. Més de vint anys després, a la República de las Maracas, apareix un estrany personatge a qui ningú coneix, que és capturat per la policia després d’una sèrie de robatoris i assalts. És llavors quan sorgeix el misteriós interès d’una de les dones més riques i poderoses del país per aquest individu, i quan tot un seguit de personatges d’allò més variat inicien una curiosa persecució per apoderar-se d’aquest inquietant subjecte.

Notícies relacionades: Entrevista amb el director i guionista Franc Sellers

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris