diumenge, 18 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de Mar apuntala l’edifici afectat per l’explosió

Foto: Aj.P.M.

Foto: Aj.P.M.

Aquest dijous han arribat els primers camions amb el material necessari per apuntalar l’edifici de la Gran Via 196-198 de Premià de Mar que, diumenge passat, va patir l’explosió que va causar una víctima mortal i 17 ferits.

Segons informen fonts municipals, l’objectiu d’aquestes actuacions és garantir l’estabilitat de l’edifici. Quan es pugui accedir al seu interior amb prou garanties, els cossos de seguretat podran continuar amb les investigacions per tal d’esbrinar les causes de la deflagració. També hi podran accedir els tècnics, els pèrits i els representants de les companyies asseguradores.

Paral·lelament, aquest migdia l’Ajuntament de Premià de Mar i l’empresa de subministrament d’aigua (Sorea) han signat un conveni segons el qual l’empresa es compromet a assumir el cost de la facturació de les pòlisses dels veïns que han hagut de ser desallotjats dels edificis de la Gran Via 196-198, Elisenda de Montcada 39 i Gran Via 192-194 (primeres portes), mentre no puguin tornar a ocupar els habitatges. Alhora, el Centre Cívic premiarenc continua oferint atenció social, psicològica i jurídica als veïns afectats per l’explosió.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris