diumenge, 18 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de Mar i Vilassar de Mar volen connectar els passejos marítims

Recorregut pel camí a tocar la N-II

Recorregut pel camí a tocar la N-II

Premià de Mar i Vilassar de Mar uneixen esforços. Els dos consistoris maresmencs han iniciat converses per tirar endavant dues iniciatives conjuntes, amb les quals hi conflueixen i comparteixen preocupació. La primera és en el de fer una proposta conjunta per aconseguir de l’Estat la concessió del tram de passeig Marítim, des de la Riera de Vilassar fins al límit amb Premià de Mar. L’objectiu és connectar els 800 metres que separen el passeig marítim premiarenc amb el vilassarenc.

Per altra banda, els dos consistoris maresmencs també estan d’acord en millorar el camí que, a la banda interior de la carretera N-II, uneix el barri de Can Pou-Camp de Mar, de Premià de Mar, amb el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, a Vilassar de Mar. Segons recorden fonts municipals, es tracta d’un camí molt freqüentat, sobretot els diumenges quan es fa el mercat a l’aire lliure a l’exterior de les instal·lacions del Mercat de Flor. Els mateixos consistoris volen consolidar aquest camí per tal de millorar la seguretat dels vianants que el transiten.

Visita a la zona | Foto: Aj

Visita a la zona | Foto: Aj

Aquests dos temes, tractats pels alcaldes de les dues poblacions afectades en reunions prèvies, es van concretar la setmana passada en una visita sobre el terreny dels regidors de Territori dels dos consistoris, Àngel Font, de Vilassar de Mar, i Antoni Subirà, de Premià de Mar, acompanyats per personal tècnic dels respectius departaments municipals.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per