dilluns, 19 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Pol busca el millor còctel jove de Catalunya

.

.

L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar celebrarà el proper dijous 25 de febrer la final de la 33a edició del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya. Aquest certamen s’adreça a joves estudiants d’hostaleria i professionals menors de 25 anys, que hauran de presentar un còctel inèdit davant el jurat.

Durant el concurs, els concursants hauran de superar primer una prova teòrica, que es comptabilitzarà amb un màxim de 10 punts, mentre que el jurat valorarà l’habilitat en la preparació de cada beguda amb un màxim de 30 punts i la degustació de la mateixa, amb fins a 29 punts. Els participants, que no podran trigar més de cinc minuts en realitzar el seu còctel, hauran d’explicar els ingredients del seu combinat, així com les seves característiques.

El concursant amb major puntuació global rebrà el Trofeu Manuel Villalante , mentre que el segon classificat obtindrà el Trofeu Especial Club del Barman. També seran premiats el còctel més ben valorat pel jurat degustador, la millor explicació i el més ben valorat pel que fa a habilitat. Aquesta iniciativa és una aposta de l’Hotel-Escola maresmenc per incorporar al món dels còctels la innovació que té lloc de forma constant en l’univers gastronòmic i, també, per oferir una oportunitat als joves talents del país de demostrar la seva vàlua i creativitat.

Imatge: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris