diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Santa Susanna instal·la taquilles de seguretat a la platja

Foto: Aj. S.Susanna

Foto: Aj. S.Susanna

Santa Susanna ha estrenat aquesta setmana taquilles de seguretat a la platja de Llevant. Des del consistori informen que aquest nou servei té per objectiu proporcionar un lloc segur per als banyistes, que podran desar les seves pertinences mentre gaudeixen amb llibertat de les seves vacances.

El mòdul de taquilles compta amb una setantena de compartiments i, a més, és sostenible ja que funciona amb plaques solars. Les taquilles estan preparades per resistir actes vandàlics i el mòdul compta a més amb una farmaciola. És el primer d’aquestes característiques a Catalunya. Els usuaris hi podran guardar els seus objectes per 5 euros al dia o 1 euro l’hora.
Les noves taquilles van ser presentades dilluns per l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, qui ha destacat que es tracta d’un “servei més per donar la màxima qualitat i tranquil·litat als usuaris de les platges perquè puguin gaudir al màxim de la seva estada”. Campolier ha assegurat també que el servei s’ampliarà en properes temporades, amb millores i serveis addicionals com la possibilitat de carregar-hi telèfons mòbils.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris