diumenge, 17 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tancament sobtat de Funnydent

Foto: S.V.

Foto: S.V.

El tancament sobtat i sense previ avís de les clíniques dentals de la cadena Funnydent ha causat indignació i desconcert entre el col·lectiu de treballadors i clients afectats. Aquesta cadena tenia a Mataró i Sabadell dues de les seves nou clíniques.

Ara, els afectats estan impulsant diverses iniciatives per defensar els seus drets. També, s’estan creant grups a través de Facebook, i a la capital del Maresme s’ha creat Funnydent afectados Mataró. Cal tenir en compte que nombrosos clients havien finançat els seus tractaments atrets per grans descomptes que podien arribar fins al 50%. Per altra banda, alguns treballadors han explicat als mitjans que cobraven amb retard les seves nòmines, tot i que no s’esperaven aquest desenllaç.

El Consell General de Dentistes d’Espanya ha emès un comunicat recordant que aquest tancament deixa a un determinat nombre de pacients odontològics amb tractaments inacabats, un fet que comporta “greus conseqüències per a la salut”. Per la seva banda, l’Ajuntament de Mataró ha informat que els mataronins afectats es poden adreçar a l’oficina de consum de l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch número 101, seguint les indicacions del departament de Consum de la Generalitat.

2 comentaris per a “Tancament sobtat de Funnydent”

  1. […] sengles assemblees informatives simultànies adreçades a treballadors i clients afectats pel tancament sobtat de les clíniques dentals […]

  2. […] mes de gener de 2016, quan Funnydent va tancar sobtadament, la cadena disposava de nou clíniques, set a la Comunitat de Madrid i dues a Catalunya (Mataró i […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per