dijous, 05 de desembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tiana estrena dipòsit per solucionar els problemes de pressió d’aigua

Carrer Itaca | Imatge: Google Maps

Carrer Itaca | Imatge: Google Maps

L’Ajuntament de Tiana ha informat a través d’un comunicat que posarà en marxa un dipòsit de 3 milions de litres d’aigua per solucionar el problema de la falta de pressió al centre del poble. Segons el consistori tianenc, aquesta nova infraestructura també augmentarà l’autonomia municipal en cas d’un tall de subministrament.

Des de l’ajuntament recorden que aquesta mesura donarà resposta a una demanda històrica dels veïns del centre del municipi. Les mateixes fonts han informat que aquesta millora no suposarà cap cost econòmic afegit a les arques municipals perquè la inversió l’assumeixen Aigües Ter Llobregat (ATLL)  i la concessionària municipal SOREA a través del seu fons de reposició.

Aquest dipòsit de 3.000 m3, situat al carrer Ítaca (Can Puigcarbó), se suma al servei que fins al moment donava el dipòsit de 800m3 situat a Can Ballús, al costat de l’Alegria, quintuplicant així la capacitat d’emmagatzematge d’aigua i possibilitant-ne una millor repartició.

Segons els consistori, la posada en marxa d’aquest dipòsit també suposarà una sèrie de millores col·laterals gràcies al tancament del dipòsit general del poble (de 100 m3), situat a sota de l’edifici de Correus, evitant fuites, humitats i sorolls; i estalviant el manteniment periòdic que requereix el mateix.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per