diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una empresa arenyenca assumeix la gestió del pailebot Santa Eulàlia

Foto: Varador 2000

Foto: Varador 2000

L’empresa arenyenca Varador 2000 ha assumit la gestió del pailebot Santa Eulàlia, emblema i patrimoni de la ciutat de Barcelona i vaixell insígnia del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona (MMB). L’empresa maresmenca va guanyar fa uns mesos un concurs públic promogut pel MMB per contractar el servei de navilier gestor del Santa Eulàlia i del bot de pràctiques Pòl·lux.

El Santa Eulàlia, que habitualment es troba amarrat al Moll de la Fusta (Bosch i Alsina) del Port Vell de Barcelona, actualment es troba en dic sec. Durant els propers mesos el vaixell es sotmetrà a diverses tasques de manteniment que inclouen una actuació molt important a l’arboradura i al casc. Està previst que el Santa Eulàlia tornarà a estar a disposició de la ciutat a partir de les festes de Nadal o Reis, quan es podrà tornar a visitar al seu emplaçament habitual.

Amb la gestió del Santa Eulàlia i del bot de pràctiques Pòl·lux, Varador 2000 amplia el seu catàleg d’activitats relacionades amb la nàutica. Des de l’empresa arenyenca assenyalen que l’objectiu és posar en valor el nou projecte i encaixar-lo amb la realitat i tendències del sector nàutic.

1 comentari per a “Una empresa arenyenca assumeix la gestió del pailebot Santa Eulàlia”

  1. […] Una empresa arenyenca assumeix la gestió del pailebot Santa Eulàlia […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris