diumenge, 17 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Unicef atorga a Tiana el segell de Ciutat Amiga de la Infància

Imatge: UNICEF

Imatge: UNICEF

Unicef ha publicat aquest dilluns la relació dels nous 55 municipis que acaben de rebre el Segell de Ciutats Amigues de la Infància. Tiana és un dels nous cinc municipis catalans que han rebut l’esmentat reconeixement per primera vegada. Els municipis que reben aquest segell han demostrat ser localitats compromeses en la promoció dels drets de la infància en les seves polítiques municipals.

El Programa Ciutats Amigues de la Infància (CAI) es va crear per impulsar i promoure l’aplicació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant en l’àmbit local, promocionar la participació dels nens, nenes i adolescents en tots el temes que els afecten. El programa també fomenta el treball en xarxa entre els diferents municipis que formen part d’aquesta iniciativa.

Segons informa Unicef, l’objectiu és que es dissenyin i implementin polítiques públiques eficaces per millorar el benestar dels nens, defensant els seus drets, fomentant la seva participació i fent de les ciutats entorns més habitables, especialment per als més joves.

A més d’aquestes noves incorporacions, Unicef ha renovat la pertinença al programa a 25 municipis més de l’Estat. En total, ja són 170 les poblacions que conformen aquesta xarxa.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per