diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar no perdrà cap línia de P3

Foto: E.E.

Foto: E.P. Pérez Sala

Amb les dades provisionals obtingudes després del període de preinscripció escolar, Vilassar de Mar no perdrà cap línia de P3 a infantil. A més, també es recuperarà la línia que es va perdre l’any passat a l’Escola Pérez Sala, segons han informat avui fonts municipals.

Així, durant el curs escolar 2016-2017 hi haurà vuit línies de P3 a Vilassar de Mar, una més que aquest curs. Per altra banda, l’escola la Presentació recuperarà el concert que havia perdut a P3 perquè no arribaven a 20 alumnes.

Pel que fa a secundària, no serà necessària la instal·lació de mòduls per cobrir la demanda d’una nova línia de primer d’ESO. Així, a 1r d’ESO hi haurà nou línies, una més que aquest curs escolar, però quedaran repartides de la següent forma: sis a l’institut Vilatzara, on ha augmentat la demanda de sol·licituds de preinscripció i tindrà dos línies més que aquest curs; i tres línies al Pere Ribot.

Aquestes són les dades que ahir dimecres, durant un consell escolar municipal extraordinari, el consistori vilassarenc va donar a conèixer a tota la comunitat educativa i que s’han reafirmat aquest dijous, al matí, en la comissió d’escolarització del Departament d’Educació.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris