diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar repara l’escullera malmesa

.

Foto: Aj. Vilassar Mar

La setmana passada es van iniciar els treballs de reparació de l’escullera i paviments del passeig Marítim de Vilassar de Mar, entre l’espigó de Garbí i la plaça de l’Ajuntament, que es van malmetre per la llevantada de novembre de 2014.

L’actuació, pressupostada en gairebé 294.000 euros, amb la subvenció de la Diputació de Barcelona, contempla la reconstrucció de l’escullera – 410 metres – i la substitució del paviment malmès del passeig Marítim, en la franja més propera a l’escullera, que té una longitud de 385 metres. Segons informa el consistori vilassarenc, les peces quadrades del paviment actual es substituiran per una llosa contínua de formigó amb acabat lliscat i tenyit. També es reposaran les tres escales d’accés a la platja que hi ha en el tram d’actuació. Les dues escales de formigó que hi ha es substituiran per unes de fusta tractada, iguals a les existents al llarg de la platja, i l’escala de fusta s’arranjarà substituint els taulons malmesos dels graons i dels replans.

Aquestes obres també serviran per reposar la xarxa d’aigua que abasteix les dutxes a l’estiu. A més, es renovaran les canalitzacions d’enllumenat i es deixarà preparada la instal·lació perquè en el futur hi puguin passar serveis de telecomunicacions. El termini d’execució de l’actuació previst és de 15 setmanes.

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris