dissabte, 17 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Actuació del genial Jorge Blass a l’Arts d’Estiu

Fotos: Vicens Tomàs

Jorge Blass va ser el protagonista de la penúltima gala de l’Arts d’Estiu Costa Barcelona de Pineda el passat divendres dia 25. El popular mag va presentar un espectacle nou, amb aire fresc i fent participar als assistents de cada nova proposta.

Jorge Blass es va iniciar de ben petit per la màgia. A l’edat de 12 anys va entrar a l’escola de màgia de Ana Tamariz, filla de Juan al que considera com el seu mestre. Als 15 anys va obtenir dos premis internacionals. I, quan David Copperfield va venir a actuar a la península, va demanar una actuació amb Jorge per tenir un canvi d’impressions. L’artista madrileny va actuar després a Nova York, Mònaco i Las Vegas. Consolidat com a mag internacional, la seva popularitat va en augment, viatja pel món i crea el seu propi espectacle sortint de gira i participant a programes de televisió.

.

El públic esperava expectant l’aparició del mag i els seus trucs espectaculars. Tot just començar s’afanyava a sol·licitar ajuda per portar-los a terme. Per una banda, els assistents seleccionats oferien el seu ajut i, per l’altre, donaven credibilitat a l’espectacle. Un il·lusionista belluguet baixant i pujant de l’escenari per preparar la següent actuació.

.

El seu sentit de l’humor, la confiança i complicitat del públic van crear un espectacle de màgia trepidant des del primer moment, a més de fantasia, rialles, musica, color, expectació, incertesa i ulls ben oberts. Els jocs amb cartes, amb mòbils i una aparició espectacular van fer quedar tothom amb la boca ben oberta.

I al final gran festa de comiat, paperets amb somriures agraïts, havent passat una bona estona de divertiment amb un fantàstic espectacle.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per