dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Argentona, Dosrius i Òrrius aposten per mancomunar el cos de Protecció Civil

Foto: AVPC-Argentona

Els ajuntaments de Argentona, Dosrius i Òrrius, juntament amb  l’AVPC d’Argentona, estan treballant conjuntament per impulsar una Associació de Voluntaris de Protecció Civil mancomunada que doni servei als tres municipis.

Segons informen fonts municipals, l’objectiu és prestar més i millors serveis als veïns d’aquestes poblacions i donar suport als cossos policials i d’emergències. Les mateixes fonts afegeixen que això permetrà desenvolupar tasques de coordinació per “facilitar el bon desenvolupament de les activitats i esdeveniments” que es duen a terme als respectius municipis

Els consistoris implicats aprofitaran l’actual estructura i funcionament de l’AVPC d’Argentona – creada l’any 2000 – per reforçar-la i potenciar-la amb nous membres i recursos per tal de fer arribar aquest servei també a Dosrius i Òrrius. L’objectiu és que la l’AVPC mancomunada sigui una realitat a partir del 2018.

La Sala de plens de l’Ajuntament de Dosrius acollirà aquest dimecres 25 d’octubre, a les 7 de la tarda, una reunió informativa oberta a les persones interessades. Per altra banda, els consistoris han fet una crida als veïns interessats en adherir-se al projecte.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris