dissabte, 01 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrera de Mar construirà nous habitatges de protecció oficial

Foto: A.C.M.

Foto: A.C.M.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar i la Unió General de Treballadors (UGT) han signat aquesta setmana un conveni mitjançat el qual Llar Unió Catalònia, una entitat sense ànim de lucre pertanyent a l’esmentat sindicat, durà a terme la promoció i construcció de 24 habitatges de protecció oficial a cal Conde.

Tant l’alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir (PDECat), com el Secretari General de la UGT, Camil Ros, han mostrat la seva confiança en “l’èxit social” d’aquest projecte que, segons destaquen des del consistori maresmenc, suposarà la primera oferta d’habitatge assequible després de més de 12 anys d’estancament urbanístic al municipi. Els dos signats han remarcat també la voluntat de que aquests habitatges siguin un referent a la comarca pel que fa a sostenibilitat i eficiència energètica.

La promoció es durà a terme en format de cooperativa, i l’Ajuntament rebrà 4 dels 24 habitatges per a lloguer, amb les seves respectives places d’aparcament i trasters; així com el local de 752 m2 de la planta baixa qualificat per a equipament públic.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris