dimarts, 17 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella acull la quarta prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja

Fotos: V.C. Vòlei-Tour

Després del seu pas per Mataró, el Vichy Catalán Vòlei Tour-Campionat de Catalunya 2017 no es mou del Maresme i es desplaça aquest cap de setmana a la platja de Calella, que acull la quarta prova del campionat. De moment, les parelles formades per Javier Naya i Carles Mora, en categoria masculina; i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en la femenina, dominen clarament el campionat, que arriba al seu equador després de passar Lloret de Mar, Vilanova i la Geltrú i Mataró. Per a la prova de Calella s’han inscrit 48 parelles, 26 al quadre masculí i 22 al femení.

Aquest campionat el disputen jugadors federats i amb rànquing provinents de Catalunya, de la resta de l’Estat i d’altres països. Com a torneig homologat, també puntua pel rànquing del Campionat d’Espanya de vòlei platja. Està organitzat per la Federació Catalana de Voleibol (FCVB) i l’empresa Creativialab i es disputa entre els mesos de maig i setembre a diverses localitats catalanes.

.

Tots els partits de la quarta prova del Vichy Catalán Vòlei Tour 2017 es disputaran a la platja de Garbí, sota el far de Calella. El dissabte 17 de juny pel matí es disputaran els partits de la fase prèvia. El dissabte per la tarda es disputaran els partits de classificació per a les semifinals i les finals, que es jugaran diumenge 18 de juny: pel matí les semifinals i per la tarda les finals. L’entrega de premis tindrà lloc després de la disputa de les finals.

En paral·lel als partits d’aquest campionat, també es jugaran els encontres de l’Open FCVb per a jugadors amateurs: dissabte al matí els partits classificatoris i dissabte a la tarda les finals. Tots els jugadors que no es classifiquin per a les finals del Vichy Catalán Vòlei Tour, i els jugadors de categoria Open, podran disputar durant tot el diumenge l’Open mixte. Les finals de l’Open mixte es jugaran diumenge a la tarda. A Calella també es disputaran les proves del Campionat de Catalunya Infantil i sots-19 de clubs.

Guanyadors Categoria masculina (3 primeres proves)

·Lloret de Mar: Javier Naya – Carles Mora

·Vilanova i la Geltrú: Alejandro Huerta – Óscar Jiménez

·Mataró: Javier Naya – Carles Mora

Guanyadores Categoria femenina (3 primeres proves)

·Lloret de Mar: Erika Kliokmanaite – Núria Bouza

·Vilanova i la Geltrú: Erika Kliokmanaite – Kadri Puri

·Mataró: Erika Kliokmanaite – Kadri Puri

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per