diumenge, 18 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Citen a declarar els primers alcaldes maresmencs que donen suport a l’1-O

Concentració dels alcaldes, a Barcelona | Foto: AMI

La Fiscalia de l’àrea de Mataró-Arenys de Mar ha citat a declarar l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa; l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch; l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda; i l’alcaldesa d’Arenys de Mar, Anabel Moreno en qualitat d’investigats per un presumpte delicte de desobediència.

Tots aquests alcaldes maresmencs han rebut aquesta citació directament relacionada amb el seu suport al referèndum de l’1 d’octubre (1-O). Anabel Moreno i Joan Rabasseda estan citats el proper dilluns 25 de setembre, mentre que Carme Ponsa i Miquel Buch estan citats per al dimarts dia 26.

A través d’un comunicat, el govern municipal de Malgrat – format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP – ja ha avançat que acompanyarà l’alcaldessa a declarar el proper dimarts, a les 12 del migdia, al jutjat de Mataró. Com en altres citacions, l’alcaldessa estarà assistida per un advocat designat per l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

Per altra banda, aquest dimarts ja han començat a declarar alguns dels més de 700 alcaldes que la Fiscalia ha citat a declarar a les fiscalies provincials per la seva signatura del decret de suport polític al referèndum d’independència. Els primers alcaldes citats s’han acollit al seu dret a no declarar.

1 comentari per a “Citen a declarar els primers alcaldes maresmencs que donen suport a l’1-O”

  1. […] que els ha citat en el marc de la investigació oberta pel Fiscal general de l’Estat contra més de 700 alcaldes catalans que han donat suport al referèndum del proper 1 d’octubre […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris