divendres, 22 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Compte enrere per als 35ens Jocs Florals de Calella

Jocs Florals 2016 | Foto: D.M.

Jocs Florals 2016 | Foto: D.M.

Un any més, els Amics de la Poesia de Calella han obert les inscripcions per als tradicionals Jocs Florals calellencs que, enguany, arriben ja a la seva 35a edició. Les persones interessades poden presentar els seus poemes fins el proper 25 de febrer, i els treballs han de tenir una extensió màxima d’uns 100 versos (línies).

Els Jocs Florals de Calella compten amb un total de vuit categories, tres de les quals són les tradicionals: la Flor Natural, l’Englantina i la Viola. Les cinc categories restants són el Premi Maria Cardona, al millor poema dedicat a ‘Les barques‘; el Francesc Castells, a la millor corranda per dir a ‘L’escalf d’una foguera‘; i els premis juvenil La Llopa (per autors fins a 20 anys), Francesc Grau i Germanes Saula Palomer, que són de temàtica lliure. Aquesta 35a edició és la 29a consecutiva que se celebraran aquests Jocs Florals des que l’any 1989 els Amics de la Poesia de Calella van decidir celebrar el certamen anualment. L’any 1908 es va celebrar la primera edició, però, sense una periodicitat concreta.

El jurat qualificador d’enguany està format per Imma Fuster (poetessa i Mestre en Gai Saber), Maria Bonafont (Poetessa i Mestre en Gai Saber) i Cristina Font (criminòloga, comunicadora i poetessa). El mantenidor del Jocs Florals serà en Josep Maria Juhé (geògraf, excursionista i descobridor de camins i paisatges).

Els poemes es poden enviar per correu ordinari o electrònic, a l’adreça amicsdelapoesia@hotmail.com. El veredicte es donarà a conèixer el diumenge 26 de març a la Sala Mozart de Calella.

Més informació: www.amicsdelapoesia.com

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per